Bucătăria italiană se bazează pe un număr redus de ingrediente și pe rețete cât mai simplu pregătite. Parmezanul și piperul proaspăt măcinat nu trebuie să lipsească, iar pe lista de ingrediente un loc de cinste îl au mirodeniile: busuioc, cimbru, oregano, menta, chimen.

Carbonara Un preparat emblematic pentru Italia, foarte cunoscut și apreciat în întreaga lume. Secretul unor paste delicioase stă în sosul galben cremos, neted și bogat. Carnea de porc conferă o textură crocantă, care se potrivește perfect cu restul ingredientelor, plus parmezan din belșug și usturoi aromat. Nu se poate să nu-ți placă așa festin!!

Arrabiata Un alt clasic italian! Sosul de roșii este vedeta acestui preparat, completat cu usturoi, ceapă și busuioc. Pe cât de simplă pare rețeta, pe atât este de spectaculoasă. Te duce cu gândul la vacanță, la zilele în care nu faci nimic, ci doar te bucuri de viață!

Quattro Formaggi cu gust bogat de parmezan, emmentaler, brie și gorgonzola, acest preparat este preferatul iubitorilor de brânză. Atâtea gusturi diferite, îmbinate perfect și completate de sosul aromat au ca rezultat o farfurie spactaculoasă.

Picante con Frutti di Mare  Cu creveţi, calamar, somon afumat și midii, acest preparat cu adevărat italian este preferat de clienții cu gusturi fine, care apreciaza cultura gastronimoca italiana. Roşiile și uleiul de măsline picant conferă o savoare deosebită!

Dacă nu ai timp sau dispoziție să le gătești singur, ți le pregătim noi! Te așteptăm la terasă sau venim noi la tine. Nu uita că la orice comandă pe site, ai reducere 10 lei dacă folosești codul CHOUSE10. Gasesti meniul complet aici https://chousegalati.ro/meniu/ Poftă bună!!!

Leave a comment